Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilekten bıçaklanmak

Rüyada bilekten bıçaklanmak

Rüyada bilekten bıçaklanmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilekten bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Rüyada bilekten bıçaklanmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret eder.

Rüyada bilek öpmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilekte dövme görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, şerefe ve izzete, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, rahatın yerine geleceğine, hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilek güreşi yapmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kazançlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilek kestiğini görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments