Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biçilmiş yonca görmek

Rüyada biçilmiş yonca görmek

Rüyada biçilmiş yonca görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada biçilmiş yonca gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Rüyada yonca tarlası görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yonca çiçeği görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada dört yapraklı altın yonca görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, evleneceğinize yorulur.

Rüyada yonca toplamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yonca altın görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Rüyada yonca kesmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada yonca samanı görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Rüyada yonca yüzük görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments