Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca tarlası görmek

Rüyada yonca tarlası görmek

Rüyada yonca tarlası görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, iyilik bulacağına, kazancın daha da arttırılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işleri yoluna sokacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yonca tarlası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada yonca tarlası sulamak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Rüyada yonca tarlası görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yonca yüzük görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada kuru yonca görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yonca sulamak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yonca altın görmek büyük bir ihanete uğranacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yonca biçmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yonca toplamak geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments