Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca toplamak

Rüyada yonca toplamak

Rüyada yonca toplamak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kısmetinin bollaşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yonca toplamak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada yonca toplamak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, helal lokma yiyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Rüyada yonca tarlası sulamak duyduğu endişenin iki kat artacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yonca yemek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dört yapraklı yonca bulmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, gülen yüzünün solacağına yorulur.

Rüyada dört yapraklı yonca aramak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru yonca görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada altından yonca görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yonca samanı görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments