Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca altın görmek

Rüyada yonca altın görmek

Rüyada yonca altın görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yonca altın gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Rüyada yonca altın görmek güven kaybına uğrayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işsiz ise işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dört yapraklı altın yonca görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yonca görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada altın yonca kolye görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, koyu muhabbette kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altından yonca görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört yapraklı yonca aramak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine yorulur.

Rüyada yonca samanı görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Rüyada yonca tohumu görmek çok büyük paralar kazanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments