Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca çiçeği görmek

Rüyada yonca çiçeği görmek

Rüyada yonca çiçeği görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, parasının ve malının da artacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bedeninin de iyileşeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet eder.

Rüyada yonca çiçeği gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Rüyada yonca çiçeği görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yonca altın görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru yonca görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yonca yüzük görmek hayatının alt üst olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada yeşil yonca görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yonca tarlası görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil yonca biçmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yonca tohumu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, işinde ustalaşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments