Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca samanı görmek

Rüyada yonca samanı görmek

Rüyada yonca samanı görmek gönlünün ferahlayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, dinde tartışmaya, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, yükünün azalacağına inanılır.

Rüyada yonca samanı gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada yonca samanı görmek başarılarının düşeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yonca yaprağı görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına inanılır.

Rüyada yonca tohumu görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altından yonca görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dört yapraklı altın yonca görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yonca altın görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Rüyada altın yonca görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç yapraklı yonca görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments