Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca kesmek

Rüyada yonca kesmek

Rüyada yonca kesmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Rüyada yonca kesmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada yonca kesmek günahlarına tövbe edeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Rüyada yonca tarlası sulamak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dört yapraklı yonca aramak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yakın çevresine fikir danışacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yonca görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada kuru yonca görmek patlama noktasına geleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada üç yapraklı yonca görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yonca görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada altın yonca kolye görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments