Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları tıraş etmek

Rüyada bacakları tıraş etmek

Rüyada bacakları tıraş etmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, doğru karar veremeyeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacakları tıraş etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada bacak tıraşı yapmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada bacakları tıraş etmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek hasret içinde kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Rüyada kadının tıraş olmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada tıraş olmak rakiplerini alt edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Rüyada etek tıraşı yapmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments