Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşmak ve vurulmak

Rüyada savaşmak ve vurulmak

Rüyada savaşmak ve vurulmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, gelirinin daimi olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada savaşmak ve vurulmak gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada savaşmak ve vurulmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada robotlarla savaşmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide savaşmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada pkk savaşmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada terörle savaşmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada kurtla savaşmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Rüyada kafirlerle savaşmak yol yordam öğretileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalettir.

Rüyada maymunla savaşmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments