Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde savaşmak

Rüyada evde savaşmak

Rüyada evde savaşmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ticaret hayatına atılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada evde savaşmak gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada evde savaşmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerde savaşmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzla savaşmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yeni bir işe gireceğine, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşmak adam öldürmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yüzün güleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada din için savaşmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada terörle savaşmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pkk savaşmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada uçakla savaşmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments