Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla kendini kesmek

Rüyada bıçakla kendini kesmek

Rüyada bıçakla kendini kesmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunlarının son bulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla kendini kesmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, bir tanıdığı ziyaret ya da alışılmadık yerlere gitmek yıla yeni bir başlangıç yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada bıçakla el kesmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada bıçakla elma kesmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hasretliğin biteceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla halı kesmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Rüyada saçı bıçakla kesmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada bıçakla birinin elini kesmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek işlerin daha kötüleşeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek zor zamanların çok eskide kalacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, şifa ve ilaç bulacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments