Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla elma kesmek

Rüyada bıçakla elma kesmek

Rüyada bıçakla elma kesmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla elma kesmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada bıçakla elma kesmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla bileğini kesmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla birşey kesmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek hem mal ve para kaybedeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalettir.

Rüyada bıçakla saç kesmek ondan kazanç elde edeceğine, kırılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Rüyada eşini bıçakla kesmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
MetinTepe

Hayırlı günler, Rüyamda birisi bana elma veriyor bende önce ikiye daha sonra dörde beşe kesiyorum ve bazılarını soyuyorum. Rüyamı yorumlarmısınız, teşekkürler.