Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı bıçakla kesmek

Rüyada saçı bıçakla kesmek

Rüyada saçı bıçakla kesmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, nazara geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya işaret eder.

Rüyada saçı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Rüyada bıçakla saçını kesmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı bıçakla kesmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada saçını bıçakla kesmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işarettir.

Rüyada bıçakla saç kesmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulur.

Rüyada bıçakla elma kesmek tabiatı kötü olan kişiye, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla adam kesmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek sözünde duracağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla pasta kesmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments