Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla insan kesmek

Rüyada bıçakla insan kesmek

Rüyada bıçakla insan kesmek güzel davetler alacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulur.

Rüyada bıçakla insan kesmek gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada insanı bıçakla kesmek hobilerine eğileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, başarının garantileneceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Rüyada bıçakla insan kesmek moral bozukluğu yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kazancın her daim artacağına işarettir.

Rüyada bıçakla boynunu kesmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada bıçağı kesmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla halı kesmek kötü ve hasta günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla et kesmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini bıçakla kesmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments