Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçağı kesmek

Rüyada bıçağı kesmek

Rüyada bıçağı kesmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sıkıntıların artacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçağı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada bıçakla tavuk kesmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada eşini bıçakla kesmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla peynir kesmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boynunu kesmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına inanılır.

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu bıçakla kesmek malının ve gelirinin çoğalacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla kendini kesmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments