Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı bıçakla kesmek

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada insanı bıçakla kesmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla insan kesmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yeni bir çevre edinileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada bıçakla parmak kesmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada bıçakla soğan kesmek moralsiz ve düşünceli olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak kesmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşini bıçakla kesmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments