Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla eli kesmek

Rüyada bıçakla eli kesmek

Rüyada bıçakla eli kesmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, ibadete ağırlık verileceğine, dolandırılacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla eli kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada bıçakla eli kesmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada bıçakla birinin elini kesmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, enerjisini toplayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla elini kesmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla el kesmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zenginliğe delalet etmektedir.

Rüyada elini bıçakla kesmek kazancının günden güne artacağına, gözyaşının kuruyacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Rüyada bıçakla birinin kolunu kesmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçağı kesmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak kesmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments