Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı kesmek

Rüyada halıyı kesmek

Rüyada halıyı kesmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yardımcı olmayacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet eder.

Rüyada halıyı kesmek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Rüyada bıçakla halı kesmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada halıyı kesmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ipek halı görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada temiz halı yıkamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Rüyada halının parçalandığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı örtüsü görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada toplanmış halı görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments