Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşla adam dövmek

Rüyada taşla adam dövmek

Rüyada taşla adam dövmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada taşla adam dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada taşla adam dövmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada demirle adam dövmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş adam dövmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Rüyada bir adam dövmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada adam dövdürmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada adam dövmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, rızkının artacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada kürekle adam dövmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam dövdüğünü görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, dertlerin sona ereceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments