Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı bıçakla kesmek

Rüyada yılanı bıçakla kesmek

Rüyada yılanı bıçakla kesmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada yılanı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada yılanı bıçakla kesmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla yılan kesmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kimseye borçlanmayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla birinin kolunu kesmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanı bıçakla kesmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada bıçakla boynunu kesmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla bir yerini kesmek kazancın yetmez olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bıçak kesmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments