Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından bıçaklandığını görmek

Rüyada bacağından bıçaklandığını görmek

Rüyada bacağından bıçaklandığını görmek emeklerinin yarıda kalacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hayır duaları alacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada bacaktan bıçaklandığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının bıçaklandığını görmek ileriye gideceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada bacağından bıçaklandığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bacaktan bıçaklanmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla bacak kesmek güzelliklere rast gelineceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağindan kil çekmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın bacağı görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments