Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak satmak

Rüyada bıçak satmak

Rüyada bıçak satmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada bıçak satmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada bıçak satmak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük satmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzüğünü satmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sorunlarının sürekli artacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada evinin eşyasını satmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada boya satmak adının ülke dışında yayılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar satmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tereyağ satmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm satmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, üzüntülerin biteceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments