Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya satmak

Rüyada boya satmak

Rüyada boya satmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dualarının karşılığını göreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Rüyada boya satmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Rüyada boya satmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı boyası almak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada boya sökmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe boya yapmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet eder.

Rüyada saçını kestane rengine boyatmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada boyalı duvar görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, zorlukların aşılacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Rüyada saçı sarı boyalı görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayallerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını boyamış görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments