Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbe almak

Rüyada darbe almak

Rüyada darbe almak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada darbe almak gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada darbe yapıldığını görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başına darbe yemek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada kafaya darbe yemek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada askeri darbe görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kılıç darbesi yemek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada darbe görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, borca batacağına yorulmaktadır.

Rüyada darbe yemek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kılıç darbesi almak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments