Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbe olduğunu görmek

Rüyada darbe olduğunu görmek

Rüyada darbe olduğunu görmek üzüntü duyacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada darbe olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada darbe yapmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, helal rızka sahip olunacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya darbe yemek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada darbe almak rakiplerin her konuda fark atacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada darbe görmek tövbe etmeye, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalettir.

Rüyada kılıç darbesi almak çok büyük adımlar atacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına delalettir.

Rüyada darbe yemek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sırtından darbe almak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza tabir olunur.

Rüyada bıçak darbesi yemek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments