Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yere gideceğini görmek

Rüyada bi yere gideceğini görmek

Rüyada bi yere gideceğini görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yanlış işlere girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi yere gideceğini gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Rüyada tarihi yere gitmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulur.

Rüyada gideceği yeri unutmak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret eder.

Rüyada bi yere gidememek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzak bi yere gitmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada istediği yere gidememek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek yapılan işte geriye düşüleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments