Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bi yere gitmek

Rüyada uzak bi yere gitmek

Rüyada uzak bi yere gitmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada uzak bi yere gitmek gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada uzak bi yere gitmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzak yerlere gitmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada uzak bir yere gitmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine inanılır.

Rüyada uzak bir yer görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments