Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yere gidememek

Rüyada bi yere gidememek

Rüyada bi yere gidememek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Rüyada bi yere gidememek gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Rüyada gidilecek yere ulaşamamak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, manevi mutluluğu tadacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir yere gezmeye gitmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gideceği yeri görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yere gitmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Rüyada gideceği yere yetişememek özel hayatında mutlu olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada toplu bir yere gitmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere uçarak gitmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments