Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek

Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek

Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, ayaklandıracağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kişinin şifa bulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada ölü bir insanla bir yere gitmek başarılı işlere imza atılacağına, makam ve söz sahibi olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle bi yere gitmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle bir yere gitmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu bir yere gitmek huzurunu yerine getireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet eder.

Rüyada topluca bir yere gitmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere misafir gitmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments