Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, mali krize gireceğine, eğlence ve renk geleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sürekli yerinde sayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlenmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments