Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, birçok ortaklık kurulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle evlenmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının evlendiğini görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek duyguların karşılık bulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments