Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yıkamak

Rüyada yorgan yıkamak

Rüyada yorgan yıkamak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hasta ise iyileşeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yorgan yıkamak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada yorganı yıkamak böylece kendine güveneceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün yorgan yıkamak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments