Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yıkadığını görmek

Rüyada yorgan yıkadığını görmek

Rüyada yorgan yıkadığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, canın sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yıkadığını gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada yün yorgan yıkamak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret eder.

Rüyada yatak yorgan yıkamak girdiği projelerden zararla çıkacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada yorgan yıkamak daha geniş rızık elde edeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorganı yıkamak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments