Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan yıkamak

Rüyada yatak yorgan yıkamak

Rüyada yatak yorgan yıkamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski yatak yorgan görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan taşımak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yatmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, nazara geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek duymadığı sözleri duyacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek ticaretinin de hızlanacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan yakmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerin aksayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments