Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kanser olduğunu görmek

Rüyada annesini kanser olduğunu görmek

Rüyada annesini kanser olduğunu görmek varolan borçların ödeneceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada annesini kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Rüyada annesini kanser görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada annesinin kanser olduğunu görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenizin kanser olduğunu görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine yorulur.

Rüyada anneyi kanser olarak görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada annemi kanser hastası görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kanser olmuş görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada annemin kanser olduğunu görmek yeni ilişkiler kurulacağına, onlara galip geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments