Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin uçurmak

Rüyada beyaz güvercin uçurmak

Rüyada beyaz güvercin uçurmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yatırımlarının kar getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada uçamayan güvercin görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet eder.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret eder.

Rüyada uçan güvercinler görmek ticarette zarar edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin uçurmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments