Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil elbise görmek

Rüyada beyaz ve yeşil elbise görmek

Rüyada beyaz ve yeşil elbise görmek yüküne ortak olacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, saygınlığının da artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek geçiminin kolaylaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yeşil elbise giymek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada yeşil elbiseli adam görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments