Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek

Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek

Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve sarı çiçek gördüyseniz:

  • Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada sarı beyaz çiçek görmek edilen duaların kabul edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yenileceğine yorulur.

Rüyada sarı çiçek bahçesi görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı mor çiçek görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sarı renk çiçek görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı çiçek buketi görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments