Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı beyaz çiçek görmek

Rüyada sarı beyaz çiçek görmek

Rüyada sarı beyaz çiçek görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarını bitireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, huzurlu bir insan olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada sarı beyaz çiçek görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çiçek buketi görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, rahatının kaçacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı çiçek bahçesi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulur.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek talihin yüze güleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı çiçek koklamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments