Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk çiçek görmek

Rüyada sarı renk çiçek görmek

Rüyada sarı renk çiçek görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işarettir.

Rüyada sarı renk çiçek gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Rüyada sarı renkte çiçek görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada sarı renkli çiçekler görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, büyük tartışmaların yapılacağına, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk çiçek görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada lila renkli çiçek görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bunalıma düşeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renkli çiçek görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine tabir olunur.

Rüyada pembe renk çiçek görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada renkli renkli çiçekler görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renk renk çiçek toplamak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments