Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek

Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek

Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının daha kolay olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı ve beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz ve sarı çiçek görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına inanılır.

Rüyada sarı beyaz çiçek görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işarettir.

Rüyada sarı çiçekli elbise giymek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çiçek almak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı çiçek buketi görmek kendini toparlayamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli çiçekler görmek yaşama isteğinin artacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine delalet eder.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek yeni iş kapılarının açılacağına, kişinin daha çok kazanacağına, her konuda şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments