Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tokasını takmak

Rüyada başkasının tokasını takmak

Rüyada başkasının tokasını takmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kudret ve destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının tokasını takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah toka takmak bunun da geleceğine, işinin de hep yürüyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Rüyada saç tokası takmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işarettir.

Rüyada taç toka takmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı toka takmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarına toka takmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada saçına toka takmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada başkasının tokasını takmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saç toka takmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments