Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz temiz gömlek görmek

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz temiz gömlek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada temiz beyaz gömlek görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına inanılır.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada temiz gömlek görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık beyaz gömlek görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birine beyaz gömlek vermek mutluluk verici haberlerin alınacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek çalmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek kazancın artmasına, ticaret ehli kimse olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments