Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık beyaz gömlek görmek

Rüyada yırtık beyaz gömlek görmek

Rüyada yırtık beyaz gömlek görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, gözyaşı dökeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Rüyada yırtık beyaz gömlek görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yırtık gömlek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık gömlek giymek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz ayakkabı görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutlu bir evliliğe, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz beyaz gömlek görmek büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments