Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tebeşir görmek

Rüyada beyaz tebeşir görmek

Rüyada beyaz tebeşir görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, daima önüne bakacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz tebeşir gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz tebeşir görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, umutlarının kırılacağına, kötü haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada tebeşir tozu görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada tebeşir görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, istediği projeleri yapamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tebeşir tahta görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada tebeşirli tahta görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments