Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak tartışmaların sona ereceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sınavdan geçileceğine, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tebeşirli tahta görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada tebeşir tahta görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tebeşir yemek işinde çok büyük adımlar atacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tebeşir tozu görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada renkli tebeşir görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments