Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tebeşir tozu görmek

Rüyada tebeşir tozu görmek

Rüyada tebeşir tozu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada tebeşir tozu gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Rüyada tebeşir tozu görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli tebeşir görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tebeşir görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada tebeşir yemek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet eder.

Rüyada tebeşir tahta görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tebeşirli tahta görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments