Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tebeşirli tahta görmek

Rüyada tebeşirli tahta görmek

Rüyada tebeşirli tahta görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tebeşirli tahta gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada tebeşir tahta görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada tebeşirli tahta görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tebeşir yemek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, umutlarının yarım kalmayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada renkli tebeşir görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Rüyada tebeşir görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tebeşir görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments