Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tebeşir görmek

Rüyada tebeşir görmek

Rüyada tebeşir görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sahip olduklarının eksileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada tebeşir gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada tebeşir görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tebeşirli tahta görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada tebeşir yemek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerinin günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada renkli tebeşir görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tebeşir görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Rüyada tebeşir tahta görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tebeşir tozu görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, işlerin kara geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments